10 almindelige årsager til delte mavemuskler

10 almindelige årsager til delte mavemuskler

Hvad er Split Abdominal Muscles? Spaltede mavemuskler, også kendt som rectus diastasis, er en tilstand, hvor musklerne på hver side af maven skilles og skaber en åbning. Det kan være forårsaget af graviditet eller overbelastning af mavemusklerne under træning

– Spaltede mavemuskler er mest almindelige blandt gravide kvinder på grund af det pres, som det voksende barn og livmoderen lægger på disse muskler. Spaltede mavemuskler kan også opstå ved overdreven brug af core-øvelser i en længere periode uden at give disse muskler tilstrækkelig hvile.

– Rectus diastase behandling: Der er tre primære behandlingsmuligheder for splittede mavemuskler – fysioterapi, operation eller brug af et mavebælte, der hjælper med at støtte maveområdet, mens du heler fra betingelsen.

Spaltede mavemuskler bør ikke være til hinder for motion eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Graviditet

Graviditet er en almindelig årsag til spaltede mavemuskler. Splittede mavemuskler kan også skyldes overdreven brug af core-øvelser over en længere periode uden at give disse muskler tilstrækkelig hvile. Spaltede mavemuskler bør ikke forstyrre træning eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Overdreven vægtløftning

Splittede mavemuskler kan også skyldes overdreven vægtløftning. Spaltede mavemuskler bør ikke forstyrre træning eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Skade i den lave ryg

En skade i lænderyggen kan også forårsage spaltede mavemuskler. Splittede mavemuskler bør ikke forstyrre træning eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Muskelforstrækning som følge af en pludselig bevægelse eller aktivitet

En muskelforstrækning kan også forårsage spaltede mavemuskler. Splittede mavemuskler bør ikke forstyrre træning eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Svage mavemuskler på grund af aldring, manglende motion eller anden medicinsk tilstand

Spaltede mavemuskler kan også skyldes svage mavemuskler på grund af alderdom, manglende motion eller andre medicinske tilstande Spaltede mavemuskler bør ikke forstyrre motion eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Dårlig kropsholdning og vaner

Dårlig kropsholdning og vaner, der med tiden fremmer en slap kropsholdning, kan også forårsage spaltede mavemuskler Spaltede mavemuskler bør ikke forstyrre motion eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.

Splittede mavemuskler er mest almindelige blandt gravide kvinder på grund af det pres, som voksende babyer lægger på disse muskler Splittede mavemuskler bør ikke forstyrre motion eller daglige aktiviteter, så det anbefales at konsultere din læge, før du begynder at træne.